2373400040 6931557102 Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική vakirtzianga@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΚΙΡΤΖΙΑΝ
Παιδοδοντίατρος Α.Π.Θ. - Μεταπτυχιακός Α.Π.Θ. 
Οδοντιατρείο Νέα Μουδανιά ΧαλκιδικήΤο οδοντιατρείο μας το οποίο βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στα Νέα Μουδανιά, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και καθημερινά υποδέχεται και εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο κάθε ασθενή, παιδιά και ενήλικες κάθε ηλικίας, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες και ποιοτικές οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Διαθέτοντας έναν σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτισή μας, μπορεί να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή θεραπευτική διαδικασία και ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται, εκατό τοις εκατό, στις προσδοκίες σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
Για εμάς κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό!
Στο σύγχρονο οδοντιατρείο μας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, καθημερινά μπορείτε να βρείτε την προσωπική φροντίδα που αξίζετε για κάθε οδοντιατρική θεραπεία όπως: αισθητική οδοντιατρική, εμφυτεύματα, περιοδοντίτιδα - ουλίτιδα, προσθετική, ενδοδοντικές θεραπείες, εξακτική, οδοντική χειρουργική και παιδοδοντία.

Παράλληλα, παρέχουμε υπηρεσία βελονισμού - sujok η οποία μπορεί να βοηθήση στην διακοπή του καπνίσματος, το αδυνάτισμα, την υπογονιμότητα καθώς και στην ανακούφιση από πόνους, ψυχοσωματικές και νευρολογικές παθήσεις.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΤΟΙΧΟΣ ΜΑΣ

αποτελεί πάντα η αποτελεσματική οδοντιατρική αντιμετώπιση των προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας, η εξάλειψη τους και η ανακούφιση του ασθενούς. Πάντα επιδιώκεται η δραστική βελτίωση της αισθητικής των δοντιών του ασθενούς, χαρίζοντας του αυτοπεποίθηση και σιγουριά.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μια φιλική και ευχάριστη αντιμετώπιση.